Mburoja e Muslimanit  APK Download

Mburoja e Muslimanit APK Download

Description of Mburoja e Muslimanit

Mburoja e Muslimanit për Android

– Ndarja e lutjeve në kaptina
– Kërkimi i kaptinave të caktuara
– Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendiku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhefusnote)
– Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
– Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
– Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

App Information of Mburoja e Muslimanit

App Name Mburoja e Muslimanit
Package Name com.programi.mburoja
Version
Rating 4.8 ( 2 897 )
Size
Requirement Android Varies with device
Updated 2013-01-27
Installs 100,000 - 500,000
Developer

Tags: , , ,